Apple, Oyun Konsolu mu Çıkaracak?

New York Times'ın edindiği bilgilere göre Apple, öncelikli olarak oyuncu kitlesine hitap eden bir cihaz çıkaracak. Peki bu cihazın adı ne olacak? Detaylar haberde.


Apple, Oyun Konsolu mu Çıkaracak?
Yeni nesil Apple TV'nin 9 Eylül'deki etkinlikte iPhone 6S ve 6S Plus'la birlikte tanıtılması beklenirken bugün New York Times tarafından cihaz için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Yeni Apple TV, bir oyun konsolu mu?

Söylenenlere göre yeni Apple TV, öncelikli olarak oyuncu topluluğuna hitap edecek. Bu amaç doğrultusunda daha iyi grafikler için güçlü birişlemciye sahip olacağı söylenen yeni Apple TV, oyun kolu olarak da kullanılabilecek yeni bir kumanda ile gelecek.
"Hardcore" konsol oyuncuları ilgilerini daha çok Xbox One ve Playstation 4'e yönelttiğinden dolayı Apple, muhtemelen yeni cihazıyla casual oyuncu kitlesine hitap edecek. 

iOS'lu Ouya mı geliyor?

Hatırlayacağınız üzere daha önce Android işletim sistemine sahip Ouya adlı oyun konsolu piyasaya sürülmüştü. Duyurulduğunda oldukça 
İddialar doğru çıkarsa yeni Apple TV için, Ouya'nın iOS işletim sistemine sahip olan ve TV özellikleri barındıran versiyonu benzetmesini yapabiliriz.
Daha önce yeni Apple TV'nin A8 SoC, artırılmış dahili depolama alanı ve Siri ile geleceği söylenmişti. Cihazın 150 dolarlık bir fiyatla satışa çıkacağı da gelen bilgiler arasında.

0 yorum: