Huawei Mate S Ön İncelemesi

Huawei'nin yeni dev amiral gemisi Huawei Mate S, IFA 2015'te tanıtıldı. IFA 2015 için Berlin'de olan ekibimiz Huawei Mate S modelini inceledi. İşte Mate S ön incelemesi.



Huawei'nin IFA 2015'te tanıttığı yeni amiral gemi modeli Huawei Mate S, sunduğu özelliklerle ve tasarımla Huawei'nin hangi seviyelere geldiğini çok iyi bir şekilde bizlere gösteriyor.

Huawei Mate S Force Touch ve parmak izi okuyucuyla geliyor!

Huawei Mate S, 5.5 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacak.Corning Gorilla Glass 4 ekran kaplamasına sahip olan ürün, metal çerçeveye de sahip.
Knuckle kontrol özelliğinin yeni versiyonu ile gelecek cihazın ekranında Force Touch sensörü ve arka kısmında parmak izi okuyucu bulunacak.

Huawei Mate S teknik özellikleri

2.2 GHz dual hızında çalışan 8 çekirdekli Kirin 935 işlemciye sahip olacak Mate S modeli, 3 GB RAM ve 32/64/128 GB depolama alanı seçeneklerini kullanıcılarına sunacak.
Bunların yanında Mate S, BSI sensörü, geliştirilmiş ışık toplama, f/2.0 lens ve çift LED flaş özelliklerine sahip 13 Megapiksellik arka kamera ile geliyor. Ayrıca kameranın 1.2 dereceye kadar gerçekleşecek titremeleri düzelteceği açıklandı.
Mate S'in ön kamerası ise LED aydınlatmalı ve 8 Megapiksel olacak.
Cihazın ölçülerine gelecek olursak Mate S'in 149.8 x 75.3 x 7.2 mmboyutunda olacağı açıklandı. Bunun yanında Mate S2,700 mAh batarya ile gelecek.
Dilerseniz Huawei Mate S'in detaylarına, ön inceleme videomuzda inelim.İyi seyirler...


0 yorum: