FIFA 16'da FB vs. GS Derbisi Oynandı!


Yılın merakla beklenen futbol oyunu FIFA 16'da Fenerbahçe ve Galatasaray takımları ilk kez gözüktü. İşte yirmi dakika uzunluğundaki dev derbi.


FIFA 16'da FB vs. GS Derbisi Oynandı!
Bu yıl Türk oyuncular için geçtiğimiz yıllara nazaran daha ayrı bir önem arz eden FIFA 16'da Fenerbahçe ve Galatasaray takımları ilk kez gözüktü.
İlk kez resmi olarak %100 Türkçe dil desteği ile gelecek ve Türkiye Ligi'ni lisanslı olarak bünyesinde bulunduracak olan FIFA 16, kuşkusuz önceki FIFA oyunlarına göre Türk futbolseverler için ayrı bir yere sahip olacak.
15-09/07/fifa-16-logo-preview_105j48xt8gchh1jbcf9pjal3iz.jpg
Ülkemize gelen dünyaca ünlü futbol yıldızlarının yanı sıra güçlü kadrolarıyla da dikkatleri üzerine çeken takımlarımız yeni FIFA oyununun başlıca tercih edilebilir kulüpleri arasında yer alacaklar. Özellikle bu takımlar arasında sezona flaş transferlerle başlayan Fenerbahçe ve geçtiğimiz yılın şampiyon takımı Galatasaray ayrı bir merak uyandırıyorlar.
Merakla beklenen bu takımlar da daha oyun çıkışını gerçekleştirmeden inceleme için oynama fırsatı bulan oyuncular tarafından ele alındı. Oyun beta sürümünde olduğu için futbolcu güçlerinde düşük bir ihtimal değişme olabileceğini hatırlatmaktayız.






0 yorum: